Haining Akupunktur
Behandling
Priser
Hillerød
Helsingør
Anbefalinger
Anbefalinger
_________________________________________________________________


Jeg begyndte at komme hos Haining Akupunktur, da jeg skulle starte med kemoterapi efter operation for brystkræft.
 
Første behandling med akupunktur fik jeg dagen efter 1. gang kemoterapi, og jeg kan stærkt anbefale det til andre. Alle bivirkningerne fra medicinen blev mindsket og trætheden holdt nede. For hver gang kemoterapi havde jeg kun enkelte dage, hvor jeg ikke var helt på toppen (lidt sløv og ugidelig). Jeg har ikke på noget tidspunkt været meget dårlig og jeg har kunnet fungere i min dagligdag hjemme næsten normalt. Det tilskriver jeg helt klart akupunkturen. Jeg kender andre, der har fået nøjagtig samme type kemoterapi som jeg, og de har været ret dårlige i mindst 1 uge ud af de tre uger, der er mellem hver gang kemoterapi.
 
Det er en rar oplevelse at komme i klinikken, og der bliver taget vare på hele kroppen (også ens tanker). Man kan få gode brugbare råd om fx hvilken mad der kan give mere energi og hvilke punkter man selv kan aktivere for at styrke behandlingen.
 
Jeg nyder behandlingerne (selvom det nogen gange gør lidt ondt) og går derfra med nye, friske kræfter og godt humør og ikke mindst sover godt om natten.
 
Også da jeg efter endt kemoterapi begyndte på strålebehandlinger, var akupunkturen en hjælp til at styrke huden, så den ikke blev fuldstændig ødelagt og faktisk ret hurtigt blev helt fin og upåvirket igen, så jeg kan varmt anbefale andre at gøre brug af akupunktur.
 
En stor tak til jer begge fra Trine Gath Hansen

_______________________________________________________________Jeg har aldrig troet på akupunktur før, men det må jeg sige at jeg gør nu.
Akupunkturen har hjulpet med problemer som vand i benene, søvnløshed om natten, nattetisseri samt astmatisk bronkitis.
Jeg kan varmt anbefale Haining Akupunktur.
 
Norma Thomsen

________________________________________________________________

                                                                                                                               
                                                                                                                              27.7.2011
Jeg fik brystkræft i 1992, en knude på 5 x 5 cm. Jeg fik en brystbevarende operation, men fravalgte kemoterapi, strålebehanling og antihormoner. Jeg ønskede at tage ansvaret for mit eget liv. Samtidig fik jeg to frosne skuldre.
Begyndte at gå til akupunktur. Det var den eneste behandling, der hjalp. Jeg blev rask.
 
Senere har jeg 2 gange haft helvedesild, hvor akupunktur også hjalp.
 
Februar 2011 fik jeg konstateret lymfekræft under samme arm i højre side. Jeg fik opereret 22 lymfeknuder ud. Efter operationen blev jeg behandlet med akupunktur - og har det godt nu, ingen kemo, ingen stråler eller antihormoner.
 
Så jeg kan anbefale akupunktur og massage for at holde kredsløbet i gang, som den bedste behandling.
Jeg har nu gået til akupunktur i 19 år.
 
Med venlig hilsen
Alice Pedersen, 76 år.

_______________________________________________________________
                                                                                                                           

                                                                                                                           15.3.2012
Jeg fik konstateret brystkræft i 2009 – en lille knude på knap 1 cm og fik en brystbevarende operation. Da knuden var HERpositiv fik jeg ordineret både kemoterapi, strålebehandling, herceptin-behandling og efterfølgende 5 år med antihormoner.
Jeg valgte at følge lægernes anbefalinger, men gjorde mig mange overvejelser.
 
En god ven anbefalede mig at starte med akupunktur straks. Jo før jo bedre inden start af kemoterapi.. Og hun anbefalede mig varmt Haining akupunktur.
 
Det var et godt råd, som jeg fulgte og aldrig har fortrudt. I starten gik jeg 2 gange om ugen, så 1 gang om ugen, og nu går jeg til akupunktur hver 3. uge.
 
Igennem hele kemoforløbet tog jeg kun de ordinerede piller til dagen før, på dagen og dagen efter kemoterapien. Ingen yderligere medicin mod bivirkninger. Det var ikke nødvendigt. Altså ingen medicin mod kvalme, mod søvnbesvær m.m. En stor ting for mig – jo mindre medicin jo bedre.
 
Og akupunkturen hjælper mig også nu – igennem antihormonbehandlingen.
Linda
________________________________________________________________
Haining AkupunkturBehandlingPriserHillerødHelsingørAnbefalinger